Ümmü Gülsüm Genç, Türkiye'nin kalbini kazandı

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına bu kez 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç damga vurdu. 4 yaşında geçirdiği hastalık nedeniyle konuşamayan Ümmü Gülsüm soruları yazı tahtası aracılığıyla yanıtladı ve 125 bin lira kazandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ümmü Gülsüm Genç, Türkiye'nin kalbini kazandı

Ömür Gedik: Ben Gülsüm’ün güzelliğine ve azmine olduğu kadar Kenan İmirzalıoğlu’nun sevgi ve samimiyet dolu güzel bakışlarına da hayran kaldım.

Çok güzel bir yayındı. İki gündür gündemde olan Gülsüm haftaya güzel başlama sebebim. Keşke gündemlerimizde hep böyle güzellikler, azim ve başarı hikayeleri olsa.

Cengiz Semercioğlu: Ümmü Gülsüm, Mısır’ın bülbülüdür, “Mısır’ın 4. Piramidi” olarak da anılan müthiş bir ses sanatçısıdır. Tesadüfe bakın ki sesiyle şöhret olan Mısırlı Ümmü Gülsüm’ün ölümünden 20 yıl sonra doğan bizim Ümmü Gülsüm, sesini kullanamadığı için şöhret oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER