Fenerbahçe'nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç'tan flaş Damien Comolli paylaşımı

Fenerbahçe'de Damien Comolli zamanında görevinden alınan tercüman Deniz Sarıtaç, Twitter hesabından flaş bir açıklamada bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç'tan flaş Damien Comolli paylaşımı

Fenerbahçe'nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç, Damien Comolli'nin istifasının ardından paylaşımda bulundu.

Deniz Sarıtaç, paylaşımında ''Çalıştığın ülkeyi küçümse, sürekli insanlara iftiralar at, arkadan konuş, kuyu kaz. Üç kuruş maaşla çalışan insanları bile paranoyalarınla kovdur. Kendi eksikliğin anlaşılmasın diye iş bilen herkesle çatış. Bir gün sana da gelecekti sıra. Güle güle...'' sözlerini kullandı.

<iframe id="poltio-embed-poll-161556" class="poltio-embed" src="https://www.poltio.com/e/poll/161556/slug?utm_source=embed2&utm_medium=&utm_campaign=poll-161556&share=off&notify=off&align=center" width="100%" height="500" frameBorder="0" allowFullScreen="allowfullscreen" scrolling="yes" title="Embed"></iframe>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER