Türkiye düşmanı Akıncı'ya anketlerde büyük şok!

Türkiye karşıtı skandal çıkışlarıyla bilinen KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya son seçim anketinden şok haber geldi.

GASTE24 GASTE24
Türkiye düşmanı Akıncı'ya anketlerde büyük şok!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 11 Ekim'de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yapılan anket sonuçları belli oldu. Anket sonuçlarına göre, Türkiye'ye yönelik skandal açıklamalarda bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, seçimi kaybediyor.

TATAR YARIŞI ÖNDE GÖTÜRÜYOR

KKTC'de Gezici Araştırma Merkezi'nin yaptığı ankette Türkiye düşmanlığı ile hareket eden Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı büyük şoka uğradı. Gezici Araştırma Merkezi katılımcılara "Seçim 2. tura kalsa ve adaylar Başbakan Ersin Tatar ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı olsa kime oy vermek istersiniz?" sorusunu yöneltti.

Yapılan araştırmada seçimin iki büyük adayı Mustafa Akıncı ve Ersin Tatar ikinci tura kaldığı ve İkinci turda ise Ersin Tatar'ın Akıncı'yı geçerek yüzde 54,1 ile seçimi kazandığı belirtildi.

KAYNAK: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER