O geceye heyecanla Hazırlanıyorum

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 28 Şubat’ta Zorlu PSM’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Geceye heyecanla hazırlanan isimlerden biri de Pantene’in güzellik elçisi Rachel Araz Kiresepi. Kısa süre önce ikinci kez anne olan Kiresepi, törene nasıl hazırlandığını ve gelecek planlarını anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
O geceye heyecanla Hazırlanıyorum

Her zaman enerjik ve pozitif bir görüntünüz var. Bu kadar yoğun bir tempoda enerjinizi nasıl yüksek tutuyorsunuz? İşinizde ve özel hayatınızda size neler ilham veriyor?

- Hayatın ta kendisi, bana hem işimde hem de özel hayatımda ilham veren yegane kaynak. Yoğun tempoda durup şükretmeyi biliyorum. Mutluluğu paylaşarak çoğaltmaya, mutsuzluğu da pek konuşmayarak, üzerinde durmayarak ve hayattaki diğer güzelliklere odaklanmaya çalışarak küçültmeye çalışıyorum.

Bu sene Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nin ana teması “Gün benim günüm”. Siz, “Gün benim günüm” dediğiniz bir günü tarif eder misiniz?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER