Son Dakika Transfer Haberi | Artem Kravets, Konyaspor'da

İttifak Holding Konyaspor, son olarak Kayserispor'da forma giyen 31 yaşındaki Ukraynalı forvet Artem Kravets'i kadrosuna kattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Transfer Haberi | Artem Kravets, Konyaspor'da

Süper Lig ekibi Konyaspor, Oğuz Kağan Güçtekin ve Erten Ersu'nun ardından Ukraynalı golcü Artem Kravets'i de kadrosuna kattığını açıkladı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">&quot;Konyaspor için bütün kalbimi vereceğim...&quot; 💚<br><br>🎶 Kill Bill Whistle: <a href="https://twitter.com/hashtag/ArtemKravets?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ArtemKravets</a> <a href="https://t.co/eTEN565xEF">pic.twitter.com/eTEN565xEF</a></p>&mdash; İttifak Holding Konyaspor (@konyaspor) <a href="https://twitter.com/konyaspor/status/1308425494203977728?ref_src=twsrc%5Etfw">September 22, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER