Çocuklarına akülü araba almak için biriktirdikleri parayı ihtiyaç sahiplerine bağışladılar

Ankara'da, çocukları Berkay (8), Eymen (3) ve Kayra'ya (2) akülü araba almak için para biriktiren baba Ali Rıza (40) ile anne Dilek Kılıçer (33), kumbaradaki 352 TL'yi 'Milli Birlik Kampanyası' kapsamında ihtiyaç sahiplerine bağışladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çocuklarına akülü araba almak için biriktirdikleri parayı ihtiyaç sahiplerine bağışladılar

 

Ankara'nın Mamak ilçesinde, badana ustası Ali Rıza ve ev hanımı Dilek Kılıçer çifti, oğulları Berkay, Eymen ve Kayra'ya yaklaşık 6 ay önce akülü araba almak için para biriktirmeye başladı.  Aile, kumbarada biriken 352 TL'yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı 'Milli Birlik Kampanyası'na bağışlama kararı aldı. Baba Ali Rıza Kılıçer'in araması üzerine ailenin evine gelen polis ekipleri, iki kumbara içindeki parayı alarak aileye makbuz verdi.

Çocuklarına akülü araba almak için biriktirdikleri parayı ihtiyaç sahiplerine bağışladılar - Resim : 1

'AİLECEK ÇOK SEVİNDİK'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER