Fenerbahçe Szalai'ye partner buldu: O isim geliyor

Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Atilla Szalai'den gayet memnun olan Fenerbahçe Szalai'nin menajerlik şirketinden bir yıldızı daha transfer etmek istiyor.

GASTE24 GASTE24
Fenerbahçe Szalai'ye partner buldu: O isim geliyor

Fenerbahçe gelecek sezon Szalai'nin yanına sağlam bir stoper almakta kararlı… Elindek stoperlerden istediği verimi alamayan Sarı-Lacivertliler, Fransız ekibi Reims'te forma giyen 21 yaşındaki Dario Maresic'in peşinde… Kanarya, bu transfer için tanıdık bir menajerlik şirketinin kapısını çalacak. Fenerbahçe stoper transferinde artık riske girmek istemiyor.

RİSK ALMAK İSTEMİYOR

Fener, Rogon'dan daha önce Gustavo, Pelkas ve Szalai'yi transfer etti. Stoper transferinde gelecek sezon riske girmek istemeyen yönetim aynı şirkete bağlı Maresic'i bitirmek istiyor.

DEĞERİ 3 MİLYON EURO

Takvim'in haberine göre, iki sezon önce Reims'e transfer olan Dario Maresic'in kulubüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. 21.

Kaynak: Fotomaç

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER