için kaldı

'Abdullah Gül neden böyle oldu?'

Cumhurbaşkanlığı döneminden sonra köşesine çekilen Abdullah Gül'ün son dönemde yaptığı açıklamalar tartışma konusu oldu. Gül'ün yaptığı açıklamaların artık etkisinin kaybettiği ifade edildi.

VATAN VATAN
'Abdullah Gül neden böyle oldu?'

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün siyaset gündemine etkisini köşesinde değerlendirdi. Hakan, " Artık Abdullah Gül’ün... Ne diyeceği ve ne dediği pek merak edilmiyor." ifadelerini kullandı.   Hakan'ın yazısında 'Abdullah Gül neden böyle oldu?' başlıklı ilgili kısım şu şekilde:   ABDULLAH GÜL NEDEN BÖYLE OLDU?   ARTIK Abdullah Gül’ün...   - Ne diyeceği ve ne dediği pek merak edilmiyor.   - Geçmişe dair muhasebesi ilgi çekmiyor.   - İktidara yönelik eleştirileri hiçbir heyecan uyandırmıyor.   - Dış politika analizlerinin hiçbiri referans alınmıyor.   - Görüşleri doğru dürüst tepki bile çekmiyor.   *   Peki ama neden?   Neden böyle oldu?   *   Neden olacak?   Çok abartılı temkinlilik halinden... Hep aşırı kasmasından... Perde arkasında kalma çabasından... Doğrudan değil hep dolaylı konuşmasından... Özeleştiri müessesini çalıştırmaya pek yanaşmamasından... Kendini yukarıda, çok yukarıda bir yerde konumlandırmaya çalışmasından...  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER