Hint kınası nedir? Hint kınası nasıl yapılır ve çıkar?

Hint kınası, klasik kınadan hoşlanmayan ve kınada farklı motifler denemek isteyenler için oldukça güzel bir seçenek. Siz de basit bir işlemle istediğiniz deseni vücudunuza işleyebilirsiniz. Peki, kına gecelerinin yıldızı olan Hint kınası nedir ve nasıl yapılır? İşte Hint kınası hakkında bilinmesi gereken detaylar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hint kınası nedir? Hint kınası nasıl yapılır ve çıkar?

Hint kınası, son dönemlerde klasik kınadan hoşlanmayanlar için sunulan alternatif bir yöntemdir. Bu kına, oldukça uzun süre vücutta kalmakta ve kına gecesi, saç boyama ya da vücut süslemek gibi işler için kullanılmaktadır.

Hint Kınası Nedir?

Hint kınası, Pakistan ve Hindistan kültüründen dünyaya yayılmış bir süsleme biçimidir. Bu kına; Hinna adı verilen ve Hindistan’da yetişen bir bitki kullanılarak hazırlanmaktadır. Zamanında çeşitli hastalıklardan korunmak için sürülen hint kınası, günümüzde vücudun bir kısmının süslemesi için kullanılmaktadır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER