için kaldı

Erdoğan'dan Cuma çıkışı önemli 'Boğaziçi' açıklaması

Başkan Recep Tayyip Erdoğan cuma namazını Üsküdar'da bulunan Hz. Ali Camii'nde kıldı. Başkan Erdoğan cuma çıkışı önemli açıklamalarda bulunuyor.

GASTE24 GASTE24
Erdoğan'dan Cuma çıkışı önemli 'Boğaziçi' açıklaması

Başkan Recep Tayyip Erdoğan cuma namazını Üsküdar'da bulunan Hz. Ali Camii'nde kıldı. Başkan Erdoğan cuma çıkışı önemli açıklamalarda bulunuyor.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ

Türkiye'nin yepyeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu bir dönemde gündeme taşıdığımız bir konuydu. Yeni anayasa konusunda görüş alışverişinde bulunduk.

BOĞAZİÇİ OLAYLARI

Şunu açık ve net söylemeliyim. Oradak öğrencilerimizin bir olayı olarak tanımlamak kabul etmek mümkün değil. Öğrencilerle uzaktan yakından alakası yok. Bu işin başını siyasetin bir boyutu çekiyor. Kadıköy'de HDP'nin yapmış olduğu çağrı bunun açık ve net bir örneğidir. Ana muhalefet partisi de bu işin içindedir.

Akademisyenlerin içinde bu işe teşne olanlar da var.

KAVALA'NIN EŞİ DE BU PROVOKASYONUN İÇİNDE

Osman Kavala Soros'un Türkiye ofisidir. Kavala'nın eşi de bu provokasyonun içinde yer alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER