Galatasaray - Antalyaspor maçında protokol tribününü karıştıran küfür

Sinirlerine hakim olamayan Galatasaray Yöneticisi Mahmut Recevik ağza alınmayacak sözler sarf edince ortalık karıştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray - Antalyaspor maçında protokol tribününü karıştıran küfür

Mahmut Recevik, maçın 51. dakikasında Emre Kılınç atılınca tribündeki TFF yöneticilerine dönerek küfretti. TFF yöneticisi Erdem ve Futbol Gelişim Direktörü Kafkas protesto için stadı terk ederken, Düşmez, “Ben TFF’yi temsilen buradayım” diyerek kaldı. Maçtan sonra da küfreden Recevik, PFDK’ya sevk edilecek.

G.Saray’ın çok önemli bir puan kaybına uğradığı Fraport-TAV Antalyaspor maçının ikinci yarısında ve bitiş düdüğünden sonra protokol tribününde tatsız olaylar yaşandı.... Müsabakanın hakemi Abdülkadir Bitigen, 51. dakikada Amilton’a yaptığı hareket nedeniyle Emre Kılınç’a kırmızı kart gösterince tribündeki ortam bir anda gerildi. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) ve hakemleri hedef alan küfürler savurdu. Recevik’in sözleri, aynı tribünde oturan TFF yönetim kurulu üyeleri Ali Düşmez, İsmail Erdem ve Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas’ta adeta şok etkisi yarattı.

Cengiz ve Günay özür diledi ama...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER