Pistlerin hırçın çocuğu: Bence hata yapmak güzel bir şey

O bir ‘babadan yarışçı’. Eski Formula 1 pilotu Jos Vestappen’in oğlu. ‘Boynuz kulağı geçer’ kuralının pistlerdeki hali gibi. 2016’da ‘yarış kazanan en genç pilot’ oldu ve belki de ‘en genç şampiyon’ unvanını kazanacak. Fakat Max Verstappen, başarılarının yanında pistlerdeki agresifliği ile biliniyor. 22 yaşındaki sporcuyla genç olmayı ve hata yapmayı konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Pistlerin hırçın çocuğu: Bence hata yapmak güzel bir şey

En genç dünya şampiyonu olabilmek için önünüzde yalnızca bir sene kaldı. Gelecek sene olabileceğinizi düşünüyor musunuz?

- Çok güzel olur. Ancak genç ya da yaşlı herkes şampiyonluk için yarışıyor. Evet, seneye bunu kazanma şansım var ve gelecek yılın iyi bir yıl olacağına inanıyorum. Umarım inandığım gibi olur. Elimizden geleni yapacağız.

Bu sezon istediğiniz başarıyı yakaladığınızı düşünüyor musunuz?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER