Terim'den ilk 11'de 5 değişiklik! İşte 2020 model Galatasaray

Ara transfer dönemine bomba gibi bir giriş yapan ve Henry Onyekuru, Marcelo Saracchi ve Jesse Sekidika'yı kadrosuna katan Galatasaray, sezonun ikinci yarısında yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in önderliğinde ligi zirvede tamamlayarak 23. şampiyonluğunu kazanmak isteyen sarı-kırmızılılarda tecrübeli teknik adam, ikinci yarı kadrosunda büyük değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. İşte Galatasaray'ın ligin ikinci yarısında sahaya çıkması beklenen ilk 11'i...

GASTE24 GASTE24
Terim'den ilk 11'de 5 değişiklik! İşte 2020 model Galatasaray

Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan ve çalışmalarına Antalya'da devam eden Galatasaray, hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde istediği performansı gösteremedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER