Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Sınava Girecek Öğrencilere Mesaj

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter üzerinden verdiği mesajla yüzleri güldürürken, düşündürdü.

PARADURUMU PARADURUMU
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Sınava Girecek Öğrencilere Mesaj

İçişleri Bakanlığı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) nedeniyle 81 ilde hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik genelgeyi il valiliklerine gönderdi.

"Eyvah üçgenin iç açıları toplamını evde unuttum''
Bakan Koca, YKS'ye girecek öğrencilere Twitter hesabı üzerinden "Eyvah üçgenin iç açıları toplamını evde unuttum." esprisinin yapıldığı görseli paylaşarak, YKS' ye girecek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Koca, yaptığı paylaşımda "Hepimizin başına gelen, YKS'de sizin de başınıza gelecek. Sınav kaygısından kaynaklanan anlık unutmalar, beyninizin size şakasıdır. Bugün iyi dinlenin. Uykunuzu tam alın. Kahvaltıda aceleci olmayın. Sınavda, kapıdan içeri girerken geride kalanları unutun. Çok başarılar, sevgiler." ifadelerine yer verdi.

Sınava Girecek Öğrenciler Dikkat

Beslenmenize ve uykunuzu almaya dikkat edin.
Sosyal medya detoksu yapın.
Arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle görüntülü sohbet ederek sosyalleşin, keyifli vakit geçirin.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER