MHP lideri Devlet Bahçeli: ‘Atatürk Türkiye’dir, Cumhuriyet’tir’

MHP lideri Bahçeli, Atatürk’e hakaret edenleri “O tarih sahnesine çıkmasaydı, doğduğunuzda kulağınıza ezan mı okunur, yoksa bir kilisede vaftiz mi edilirdiniz? Bugün varsak, şeref payesi aziz Atatürk’ündür” ifadeleriyle uyardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
MHP lideri Devlet Bahçeli: ‘Atatürk Türkiye’dir, Cumhuriyet’tir’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vaazlarıyla milli birliği yaralamaya, tarihi şahsiyetleri kötülemeye hiç kimsenin cüret etmemesi gerektiğini belirterek, “Ey kendini bilmez akılsızlar, Atatürkümüzden ne istiyorsunuz? Herkes bilsin ki, Atatürk bizim ve milletimizin kırmızı çizgisidir” dedi. MHP Lideri, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada özetle şunları kaydetti:

SEÇİME 754 GÜN VAR

“CHP Genel Başkanı, bir an önce seçime gidilmesini istiyor. CHP yönetimi öyle bir hale gelmiştir ki, hamama götürseniz kurna beğenmezler. Sayın Kılıçdaroğlu, fazla heveslenme ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur, bunu da kiralık aklından sakın çıkarma. Seçimlere 754 gün kalmıştır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER