Corona Virüs salgınının ortaya çıktığı Vuhan'da karantina kalktı

Dünyayı kasıp kavuran Corona Virüs salgınının (Covid-19) ortaya çıktığı Çin’in Hubey bölgesinde bulunan Vuhan kenti, neredeyse 11 haftalık karantinanın ardından seyahat kısıtlamalarını kaldırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Corona Virüs salgınının ortaya çıktığı Vuhan'da karantina kalktı

Çin medyasından elde edilen Vuhan'daki Corona Virüs bilançosundaki son duruma ilişkin ayrıntılarda virüsün 50 binden fazla kişiyi enfekte ettiği ve yaklaşık 2 bin 571 kişinin ölümüne neden olduğu belirtildi.

Salgının çıktığı Vuhan kentinden bugün itibariyle 55 binden fazla yolcunun ayrılması bekleniyor. Toplam 276 yolcu treni ise Şanghay, Shenzhen ve diğer şehirler için Vuhan'dan ayrılacak. Vuhan Tianhe Uluslararası Havalimanı, bugün erken saatlerde yurt içi yolcu uçuşlarına yeniden başladı. Havalimanında bugün 200'den fazla gelen ve giden uçuşların olması bekleniyor.

GERİ SAYIMLA BARİKATLAR KALDIRILDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER