Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailesini video konferansla aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunceli'de 1994 yılında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Efkan Yıldırım'ın anne ve babasıyla video konferans aracılığıyla görüştü ve ramazanlarını kutladı. Baba Necdet Yıldırım (86), Cumhurbaşkanı'nın kendilerini arayarak ilgilenmesinin büyük mutluluk olduğunu ifade ederek, "Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızdan. Bizi arayıp halimizi hatırımızı sordu. Teşekkür ediyoruz. Bu çok büyük bir mutluluk bizim için. Allah'ımıza şükür çok büyük bir saygı bu" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailesini video konferansla aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans aracılığıyla görüştüğü Edirne, Elazığ, Kırıkkale ve Şırnak'taki 4 ailenin ramazanını kutlayarak, Vefa Sosyal Destek Gruplarının yardımlarını sordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüştüğü 4 aileden biri olan Edirneli şehit ailesi Necdet ve Fatma Yıldırım çifti, duygularını paylaştı. Tunceli'de 1994 PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen tek çocukları Piyade Üsteğmen Efkan Yıldırım'ın babası Necdet ve annesi Fatma Yıldırım (82), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini görüntülü olarak arayıp ihtiyaçlarını sormasının büyük mutluluk olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailesini video konferansla aradı - Resim : 1

'HALİMİZİ HATRIMIZI, İHTİYACIMIZI SORDU'

Şehit Üsteğmen'in babası Necdet Yıldırım; "Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızdan. Bizi arayıp halimizi hatırımızı sordu. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER