Canlı son depremler listesi 5 Nisan 2020: En son nerede deprem oldu? Deprem mi oldu?

Günün ilk saatlerinde meydana gelen son depremler sonrası pek çok vatandaşın gündemindeki konu, Kandilli Rasathanesi üzerinden yayımlanan son deprem listesi oldu. İran sınırında meydana gelen ve Türkiye'de de hissedilen son depremler dolayısıyla anlık olarak takip edilen 5 Nisan son depremler haritası, sabah saatleri itibariyle araştırılmaya başlandı. Peki, 5 Nisan Pazar günü nerede deprem oldu? İşte, son depremler listesi içerisinde yer alan noktalar hakkında bazı bilgiler

HÜRRİYET HÜRRİYET
Canlı son depremler listesi 5 Nisan 2020: En son nerede deprem oldu? Deprem mi oldu?

Türkiye genelinde meydana gelen son depremler listesi 5 Nisan Pazar günü Elazığ ve Manisa'da yaşanan depremlerin ardından araştırılmaya devam ediyor. Kandilli ve AFAD'ın son dakika deprem listesine göre Malatya'nın da içerisinde bulunduğu bazı illerde deprem meydana geldi. Yaşanan depremin arından, En son nerede deprem oldu? Deprem mi oldu? gibi soruların yanıtı vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte, en son deprem listesi ve Türkiye geneli yaşanan depremin büyüklükleri.

Saat Enlem(N) Boylam(E) Derinlik(km) MD ML Mw Yer

---------- -------- -------- ------- ---------- ------------ -------------- --------------

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER