İstanbul Havalimanı "İGA İç Hatlar Lounge" yolculara hizmet vermeye başladı

Salon, zengin yiyecek ve içecek seçenekleri, sosyal mesafeye uygun oturma alanlarıyla yaklaşık 360 metrekarelik alanda yolcuların hizmetine açıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul Havalimanı "İGA İç Hatlar Lounge" yolculara hizmet vermeye başladı

İstanbul Havalimanı İGA İç Hatlar Lounge, zengin yiyecek ve içecek seçenekleri ve sosyal mesafeye uygun oturma alanlarıyla yolcuların hizmetine açıldı.

Yaklaşık 360 metrekarelik 40 kişilik oturma kapasitesine sahip yolcu salonunun açılışına, İGA Havalimanı İşletmesi Dijital Hizmetler ve Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul, Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül ile bazı davetliler katıldı.

İnankul, açılışta yaptığı konuşmada, İstanbul Havalimanı'nda yolcu memnuniyetini ilk günden itibaren operasyon süreçlerinin odak noktası haline getirdiklerini söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER