Rocket League Ücretsiz Oldu ve İlk Defa 1 Milyon Çevrimiçi Oyuncuya Ulaştı

Resmi çıkışından 5 yıl sonra Rocket League, ilk defa 1 milyon çevrimiçi oyuncu hedefine ulaştı. Rocket League oynaması ücretsiz olduktan sonra 1 milyon çevrimiçi oyuncuya ulaşması yaklaşık 24 saat sürdü, bu da araba futbolunun geleceği için umut edici bir şey, özellikle de yoğun saatlerden önce ulaşıldığı düşünülürse.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Rocket League Ücretsiz Oldu ve İlk Defa 1 Milyon Çevrimiçi Oyuncuya Ulaştı

Sayıya potansiyel olarak erken ulaşılmış olabilir ancak bugünlerde büyük çıkışlardan beklendiği gibi sunucular yeni oyuncuların ani akışına tam olarak hazır değildi. Neyse ki, bu sorun sadece birkaç saat sürdü ve oyun tekrardan işlevsel hale geldi.

Rocket League Devam Ediyor

Bir oyun bu tür sayılara ilk çıkışından çok sonra ulaşmaz. Elbette, oynaması ücretsiz hale gelmesiyle ilgili bir durum ancak burada ki asıl soru bir milyon oyuncudan kaçı gerçekten oynamaya devam edecek. Ancak 200.000-300.000’den 1 milyona çıkmak gerçekten de oldukça büyük bir sıçrama.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER