Vodafone Arena'daki hasar belli oldu!

Deplasman yasağının kalkması sonrasında derbiyi Vodafone Arena'da izleyen bir grup Galatasaray taraftarı, stada 6 bin TL'lik zarar verdi. Ancak bu durum dışında taşkınlık çıkmaması iki külübü de sevindirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Vodafone Arena'daki hasar belli oldu!

Süper Lig'de Beşiktaş ve Galatasaray'ın girişimleri sonrasında deplasman yasağının kalkmasının ardından tam 5 sezon sonra Sarı-Kırmızılılar, Dolmabahçe'de takımlarını destekleme şansı bulmuştu. Önceki gün Vodafone Arena'ya gelen 2 bin Galatasaray taraftarının arasında yer alan bir grup, koltuklara ve stadın iç kısmına maddi zarar verdi.

Konuyla ilgili olarak gerekli incelemeleri kameralar üzerinden yapan stat yetkililerinin; 10 koltuğun kırıldığını, 2 yangın dedektörü ve 4 tuvaletin kullanılamaz hale getirildiğini tespit ettiği bildirildi. Stadyumdaki hasarın, 6 bin lira olduğu ve hasar tespit raporunun TFF'ye gönderildiği ifade edildi.

ONARIM TAMAMLANDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER