Doktor 'reçete' yazdı, izleyenler ağladı!

Bir yıldır devam eden koronavirüs salgını hepimizi sevdiklerimi görmekten ve onlara doya doya sarılmaktan men etti. ABD'de yaşanan bir olay ise görenlere duygusal anlar yaşattı. Bir doktor yaşlı hastasına torununa sarılabilmesi için reçete yazdı; büyük kavuşma kameralara yansıdı...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Doktor 'reçete' yazdı, izleyenler ağladı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) koronavirüs nedeniyle pandemi 1 yıldır akrabalarına sarılmayan Evelyn Shaw’a (81) doktoru, ‘torununa sarılma’ reçetesi yazdı. Yaşlı kadının 1 yıl aradan sonra torununa sarıldığı duygusal anlar kameraya yansıdı.

Çin'in Vuhan kentinde başlayan ve etkisini bir yıldır sürdüren koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle milyonlarca kişi sevdiklerinden ayrı kalmaya devam ediyor. Milyonlarca insanı sevdiklerinden koparan virüs nedeniyle çoğu insan zor anlar yaşıyor.

DOKTORDAN "TORUNUNA SARILABİLİRSİN" REÇETESİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER