Super Mario'ya süper markaj

Sarı kırmızılılar, dikine oynayıp, ayağa pas yapacak. Beşiktaş'ın merkezden hücum eden ve böyle sonuca giden bir takım olduğuna dikkat çeken Riekerink'in, planı ise Oğuzhan ile Sosa'nın aksiyonlarını kesmek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Super Mario'ya süper markaj

G.SARAY'da, Beşiktaş derbisi taktiği belirlendi... Avrupa'ya katılım hakkı elde etmek adına lig beşinciliğine odaklanan sarı kırmızılılarda, Teknik Direktör Riekerink, siyah beyazlıları imha analizini oyuncularına da aktardı...Şampiyonluk yarışında da belirleyici olacak 90 dakikayla ilgili Hollandalı hoca, nasıl oynamaları gerektiğine dair tespitleri futbolcularıyla paylaşırken, öncelikle topa hükmeden tarafın kendileri olması gerektiğini söyledi. Mario Gomez'e özel önlem alacaklarının altını çizen ve Oğuzhan ile Sosa'nın yönettiği pas trafiğini kesmeyi hesaplayan Riekerink'in dev maç planına ve oyuncularıyla paylaştığı Beşiktaş analizine gelin hep birlikte bakalım...

SELÇUK'UN YANINDA, ÇOLAK OYNAYACAK

Hollandalı hoca oyuncularına ilk şu talimatı verdi: “Topa hükmeden Beşiktaş değil, biz olmalıyız. Topun hakimiyeti bizde olmalı. Orta sahada özellikle üstünlüğü ele geçirmeliyiz.“- Riekerink orta saha kurgusunu da topu dikine oynayıp ayağa paslar yapan bir şekilde kurgulayacak. Selçuk İnan'ın yanında Emre Çolak forma giyecek. Hayal kırıklığı yaratan Donk ise yedek soyunacak.- Mario Gomez'in ligin en tehlikeli forveti olduğuna dikkat çeken Riekerink, maç boyunca Alman oyuncu için özel önlem alacak. Denayer ve Hakan Balta, Alman golcüyle birebir ve yakın oynayacak. Adeta ona nefes aldırmayacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER