Silahından çıkan kurşun Dilek Doğan'ı öldürmüştü... O polisin her şeyi değiştirildi

25 yaşındaki Dilek Doğan'ın evinde arama yapıldığı sırada silahından çıkan kurşunla hayatını kaybettiği Özel Harekat polisi hakkında çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. Adı, soyadı ve kimlik bilgileri değiştirilen polis memuru, yeni kimliği ile yeni bir ile tayin edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Silahından çıkan kurşun Dilek Doğan'ı öldürmüştü... O polisin her şeyi değiştirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri 18 Ekim 2015'te Sarıyer'deki bir adrese operasyon düzenlemişti. Polisin evde yaptığı arama sırasında çıkan arbedede Dilek Doğan, Özel Harekat polisi Y.M'nin silahından çıkan kurşunla ağır yaralanmıştı. Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan 25 yaşındaki Dilek Doğan, 1 hafta sonra hayatını kaybetmişti.

DURUŞMALARA GELMİYORDU

Yaşanan bu olayın ardından Özel Harekat Polisi Y.M. hakkında 26,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Polis memuru Y.M davanın ilk duruşmasına katılarak savunmasını yapmış ancak sonraki hiçbir duruşmaya katılmamıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER