'Korona yalan' paylaşımı yaptı, hastaneye girmesi yasaklandı!

Koronavirüsün daha hızlı yayılan mutasyonunun ilk kez görüldüğü İngiltere tedbirlerini sıkılaştırmış ve sağlık sisteminin çökme noktasına geldiğini açıklamıştı. Hannah Dean adlı kadın ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hükümetin yalan söylediğini iddia ederek birçok fotoğraf paylaşmıştı. Dean'e kesilen şok ceza belli oldu. Kadının bundan sonra koronavirüs salgınına alacağı tavır ise şimdiden merak konusu...

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Korona yalan' paylaşımı yaptı, hastaneye girmesi yasaklandı!

İngiltere'de Hannah Dean adlı bir kadının geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ülkede olay yaratmıştı. 

Kovid-19'un daha hızlı bulaşan ve yayılan mutasyonunun ilk görüldüğü ülke olan ve vaka sayılarının hızla arttığı İngiltere'de önlemler giderek sertleşiyor ve mutasyon daha fazla yayılmasın diye başta hükümet yetkilileri olmak üzere tüm doktorlar uyarılarda bulunmaya devam ediyor. 

Hannah Dean isimli bir kişi ise rastgele girdiği birçok hastanenin boş koridorlarını paylaşarak hükümeti yalancılıkla suçlamıştı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER