Galatasaray'da Donk'tan Ozan Kabak'a övgü

Galatasaray'ın Başakşehir'i mağlup ettiği maçta 1 gol, 1 asistle oynayan Donk, karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da Donk'tan Ozan Kabak'a övgü

Donk'un açıklamaları şöyle:

"5 senedir buradayım, 7 gol attım. Kaç golü kafayla attığımı bilmiyorum. 5 mi? Fena değil. Rakip takımın penaltısına kadar iyi başlayan, forse eden bizdik. Topun hakimiydik, pozisyonlara girdik. Futbol, sonuçta bir kontak sporu. Verirsiniz vermezsiniz ama bence değildi. Kolay çalınan bir penaltıydı. Öyle güzel bir asist yaptım ki, Henry Onyekuru onu kaçıramazdı. Sonrasında oyunu forse ettik ve kazandık. Ozan Kabak, gerçekten büyük bir yetenek. Çok önemli bir geleceği var. Her sene üzerine koyarak devam ediyor. Onu çok seviyoruz. O bizim kardeşimiz. Umarım daha iyi yerlere gelir."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER