İstanbul dansa doydu

Pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamayan dünyanın en büyük festivallerinden İstanbul Dans Festivali yüz ülkeden 4 bin dansçıyı İstanbul’da topladı. 23-30 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenen 10. İstanbul Dans Festivali Pullman Hotel Convention Center’da gerçekleşiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul dansa doydu

Dansın Messi'si olarak bilinen Fransız Jay-C 'den dünya salsa şampiyonu İtalya'dan katılan Fernando Solsa'ya Türkiye'den Tolgahan Dans Okulu'na kadar onlarca dansçı ve eğitim kurumu hem eğitimlere hem şovlara katıldı.

İstanbul dansa doydu - Resim : 1

Dünyanın en büyük dans festivallerinden biri olan İstanbul Dans Festivali'nde 25'in üzerinde dans türü sergilendi. Amatör ve profesyonel dansçıları buluşturan etkinlik pandemi nedeniyle verilen zorunlu iki yıllık aradan sonra İstanbul'a renk kattı.

İstanbul dansa doydu - Resim : 2

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER