Koronavirüs geçirenler dikkat! Sağlık sigortası yaptıracakları neler bekliyor?

İlk Covid-19 vakasının ortaya çıktığı günden bu yana insanlar sağlık sektörünün önemini bir kez daha anladı. Bununla birlikte bir soru daha belirdi: Koronavirüs geçiren biri sağlık sigortası yaptırmak istediğinde daha fazla mı ödeme yapacak?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Koronavirüs geçirenler dikkat! Sağlık sigortası yaptıracakları neler bekliyor?

Bir seneyi aşkın süredir dünyadaki tüm düzeni değiştiren koronavirüs, pek çok değişikliği de beraberinde getirdi. Salgın hastalıkları kapsamına almayan özel sağlık sigortaları da koronavirüs ile büyük bir değişikliğe uğradı. 

Tabii ki birçok soru işareti mevcut:

Özel bir sigorta şirketinde Reasürans Brokerliği yapan Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Ercan Eryaşar'a göre geçmişte Covid-19 tedavisi geçirmiş ve tedavi masraflarını özel sigorta şirketinden almış kişiler için prim artışı olması beklenebilir. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER