Son dakika…Panseksüel sporcu ve şişme kadının aşkı gündeme bomba gibi düştü!

Son dakika haberleri…Kendini panseksüel olarak tanımlayan Kazakistan'lı sporcu Yuri Tolochko, şişme kadın Margo ile evlendi. Evliliklerinin çok iyi gittiğini söyleyen Tolochko, eşinin evlendikten sonra eşinin çok "bozulduğunu" ve estetik cerrahlardan randevu aldığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika…Panseksüel sporcu ve şişme kadının aşkı gündeme bomba gibi düştü!

İlişkilerinin başlamasından yaklaşık bir yıl sonra Kasım ayında şişme kadın ile evlenen Kazakistanlı vücut geliştirmeci, eşinin "bozulduğunu" söyledi. Yuri Tolochko, eşi Margo'nun "tamir" edilmesini bekliyor. Tamirat için randevu alan Tolochko, 7 Ocak günü eşinin edileceğini düşünüyor.

Yuri geçen yıl aralık ayında Margo'ya evlenme teklif etmişti ve çiftin mart ayında evlenmesi planlanmıştı, ancak plan koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Düğün nihayet kasım ayında onlarca misafirle gerçekleşti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER