Yenilikçi eğitimle geleceğe hazırlanıyorlar

Yenilenebilir enerji, havacılık ve bilgisayarlı makine bölümlerinde gençleri geleceğe hazırladıklarını söyleyen Özel Samsun Teknokent Koleji kurucusu Serdar Şahin, “Öğrencileri farklı kültürel ortamlarda iletişim kurabilen, problem çözme yeteneğine sahip, inovatif düşünen ve üretken bireyler olarak hayata hazırlıyoruz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yenilikçi eğitimle geleceğe hazırlanıyorlar

Türkiye’de kaliteli mesleki teknik öğretim programlarına olan ihtiyacın giderek arttığını ve bu programların önem kazandığını söyleyen Özel Samsun Teknokent Koleji kurucusu Serdar Şahin, “Bu ihtiyaçtan yola çıkarak Türkiye’de 37 şehirde özel mesleki ve teknik eğitim programı ile faaliyetlerini sürdüren Teknokent kolejleri Özel Samsun Teknokent Koleji havacılık kampüsü ve batı kampüsü ile eğitime başlıyor” dedi. Havacılık kampüsünde, havacılık alanı ve sağlık hizmetleri alanı bulunduğunu belirten Şahin, “Diğer kampüsümüzde ise yenilenebilir enerji bölümü ve bilgisayarlı makine bölümleri var. Bunlar çağın gerektiği ihtiyaçlara göre öğrencilerimizi eğitecekler” diye konuştu.

İNOVATİF DÜŞÜNCE

İki kampüste de ortak amaçlarının gençleri alışılmış kalıpların dışına çıkarmak olduğunu aktaran Şahin, “Endüstri 4.0 temelli teknoloji ve yazılımlar ile öğrenciyi buluşturan bir kurum. Öğrencileri farklı kültürel ortamlarda iletişim kurabilen, problem çözme yeteneğine sahip, inovatif düşünen, üretken bireyler olarak hayata hazırlamakta. Burada gençleri yeni dünyanın ihtiyaçlarına göre hayata hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER