Hanım Köylü dizisi 13. bölüm ile final yapıyor!

STAR TV'nin yaz dizisi Hanım Köylü final kararı aldı. Pazartesi akaşmı 13. bölümü ile ekrana gelecek olan Hanım Köylü dizisi finali ile herkesi ekrana kilitleyecek. İşte Hanım Köylü 13. bölüm final fragmanı..

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hanım Köylü dizisi 13. bölüm ile final yapıyor!

Hanım Köylü dizisi finale gidiyor. STAR TV'nin yaz dizisi olarak başlayan Hanım Köylü reytinglere yenik düştü. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 13. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanan Hanım Köylü dizisinin 13. bölüm final fragmanı ve dahası haberimizde.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Düzgün'ün İlkgün'ü Koptagel'e vermesi Elmas'ı çılgına çevirir. Aynı zamanda Ferit de sinirlenmiştir. Bu yanlış anlaşılmanın bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Ferit ve Koptagel İlkgün'ü değil ürünleri almak istemişlerdir. Ancak Düzgün bayram günü Fikri'yle bu konuyu konuşup kahve içeceğini söylemesi durumu daha da gerginleştirir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER