11. Nesil Intel Core serisi işlemciler duyuruldu

11. Nesil Intel Core S-serisi masasüstü işlemciler serinin amiral gemisi Intel Core i9-11900K öncülüğünde tüm dünyada pazara sunuldu. Intel Thermal Velocity Boost sayesinde 5.3GHz’e kadar hız kapasitesine sahip olan Intel Core i9-11900K, oyun ve PC meraklılarına daha da fazla performans sunuyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
11. Nesil Intel Core serisi işlemciler duyuruldu

Yeni Cypress Cove mimarisi üzerine kurulan 11. Nesil Core S-serisi masaüstü işlemciler, donanım ve yazılım verimliliğini dönüştürmek ve oyunda ham performansı artırmak için tasarlandı. Yeni mimari en yüksek frekanslı çekirdekler için bir önceki nesil işlemcilere kıyasla döngü başına komutlarda %19 iyileşme sunuyor ve yeni işlemci serisine zengin medya ve akıllı grafik özellikleri için Intel Xe grafik mimarisi içeren Intel UHD grafikleri getiriyor.  Oyunlar ve birçok uygulama, yüksek resim hızı ve düşük gecikme süresi için yüksek frekanslı çekirdeklere bel bağlamaya devam ettiğinden bu özellikler özellikle önemli.

11. Nesil: Oyun için Tasarlandı

Intel yeni 11. Nesil masaüstü işlemcileri ile masaüstü oyun performansının sınırlarını zorlamaya devam ediyor ve oyun meraklıları için her yerde olağanüstü sarmal deneyimler sunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER