Fettah Can: Hiç romantik bir adam değil

Emre Saygı'nın sosyal medya platformu Younow'dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be'nin konuğu, ünlü şarkıcı Fettah Can oldu. Kısa bir süre önce ‘Sen En Çok Aşksın' adlı yeni albümünü piyasaya çıkartan Fettah Can, yoğun ilgi gören yayında Emre Saygı ve Younow takipçilerinin sorularını yanıtladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fettah Can: Hiç romantik bir adam değil

Hiç romantik bir adam değil

Özel hayatında romantik bir adam olmadığını ifade eden Fettah Can “Hiç romantik bir adam değilim. Dışardan bakıldığında bizden sürekli mumlar, çiçekler, sürprizler yapan bir adammışım gibi düşünülüyorum. Ama inanın normal bir adamım. Normal yaşıyorum. Evde röpteşambırla dolaşan romantik bir adam olarak hayal ediliyorum. Yok öyle bir dünya. Normal bir yaşamım var. Ahmet, Mehmet gibi yaşıyorum. Evimize gelen dostlarımızda görüyor. Romantik tarafım bir tarafım yok.” dedi.

Çok serseri bir çocuktum

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER