Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama: Ekonomimiz güçlüdür, bu savaşı biz kazanacağız

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, "Türkiye, bir ekonomik savaş vermektedir. Buna mukabil ekonomimiz güçlüdür, bu savaşı millet-devlet birlikteliğiyle biz kazanacağız!" ifadeleri kullanıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama: Ekonomimiz güçlüdür, bu savaşı biz kazanacağız

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Cumhurbaşkanımızın bu akşam Trabzon'da yaptığı “Bilesiniz ki bu milleti ayakta tutmak sadece bizim görevimiz değil, sanayicinin tüccarın da görevidir. Aksi takdirde B planını C planını uygulamak zorunda kalırım” şeklindeki açıklamaları üzerinden bir algı operasyonu yürütülüyor.

Bu algı operasyonu ülkemizin karşı karşıya kaldığı ekonomik savaşın bir parçasıdır. Cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklamanın hiçbir yerinde mevduat hesaplarına el konulması gibi bir durum söz konusu değildir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER