Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? (İşte Kapalıçarşı'daki altın fiyatları)

Çeyrek altın fiyatları bu hafta yatırımcısı tarafından yakından takip edildi. Altın bu haftanın en çok kazandıran yatırım araçlarından biri oldu. Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 0,16 artarak 129,20 liraya, Cumhuriyet altınının satış fiyatı yüzde 0,23 değer kazanarak 865,00 liraya yükseldi. Çeyrek altın ise 212 TL oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? (İşte Kapalıçarşı'daki altın fiyatları)

BU HAFTA EN ÇOK ALTIN KAZANDIRDI

Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 0,16 artarak 129,20 liraya, Cumhuriyet altınının satış fiyatı yüzde 0,23 değer kazanarak 865,00 liraya yükseldi.

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 5,11 yükseldi.24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 0,16 değer kazandı.Dolar/TL bu hafta yüzde 1,86 azaldı

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER