Cemiyet hayatını karıştıracak dava

Eski manken Elif Kramer'in, 6 yıla yakın bir süre birlikte olduğu Pamir Cazım Bezmen'e karşı dava açtığı anlaşıldı. Kramer, sevgilisi Bezmen'in de ortak olduğu şirkette çalıştığını, ancak sigortasının yapılmadığı iddiasında. Şirket adına yapılan savunmada ise, Kramer'in çalışan değil Bezmen ile sevgili oldukları belirtildi. İş mahkemesi davayı geri çevirdi. Son kararı Yargıtay söyleyecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cemiyet hayatını karıştıracak dava

Cemiyet hayatının renkli simalarından Elif Kramer ile Nermin-Pamir Bezmen çiftinin oğlu Pamir Cazım Bezmen'in birliktelikleri 6 yıla yakın sürmüştü. Çiftin birliktelikleri 2006 yılı ortasında sona erdi.

İstanbul İş Mahkemesinde görülen davayı açan isim Elif Kramer. 28 Mayıs 2012 günü açılan dava dosyasında, davalı konumunda ise SGK İstanbul İl Başkanlığı ile Pamir Cazım Bezmen'in, annesi ve kardeşi ile yöneticisi olduğu tasfiye halindeki PMR Dijital Tasarım Bilişim Yayıncılık Tanıtım ve Pazarlama Limited şirketi yer aldı.

Dosya 'tespit davası' olarak kayıtlara girdi. Mahkemeye sunulan dava dilekçesine göre, Kramer, 10 Ocak 2000-18 Aralık 2008 tarihleri arısında organizasyon yöneticisi olarak şirkette çalıştı. Kramer, anılan süreçte çalışmasına karşın sigortasının yapılmadığı görüşünde. Kramer, mahkemenin bu konuda bir tespit yapmasını talep ediyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER