Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısındaki muhtemel 11'i

Beşiktaş, Süper Lig’in 12’nci haftasında lider Trabzonspor’u ağırlayacak. Yarın akşam Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmada hakem Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar’ın yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Erdinç Sezertam üstlenecek. Alper Ulusoy ise dördüncü hakem olacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısındaki muhtemel 11'i

Sporting CP’ye 4-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamasında veda eden, UEFA Avrupa Ligi ihtimali de mucizelere kalan Beşiktaş, Trabzonspor maçıyla birlikte artık tüm konsantrasyonunu lige verecek.

Avrupa’da 4’de 0 çeken siyah beyazlılar, ligde ise inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. 11 maçta; 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Beşiktaş, 20 puanla 4’üncü sırada ve lider Trabzonspor’un 7 puan gerisinde.

Siyah beyazlılar, Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısızlığı bir nebze unutturmak ve ligde puan farkının daha da fazla açılmasını engellemek için Trabzonspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER