Ahırda vahşet!

Mardin'de 10 çocuklu Akyüz ailesinin 21 yaşındaki kızı Ayşe Akyüz'ün cesedi evlerinin yakınında bıçaklanıp boğulduktan sonra bir ahırda kolonya dökülüp yakılmış olarak bulundu. Jandarma aile fertlerini gözaltına aldı

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ahırda vahşet!

Mardin'in Artuklu İlçesi Sulak Mahallesi'nde önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda ahır olarak kullanılan bir binada yangın çıktı. Yangını fark eden mahalle sakinleri ve kahvehaneden gelen gençler yangına müdahale etti. Yangının söndürülmesinin ardından mahalle sakinleri korkunç bir manzarayla karşılaştı. Ahırda 21 yaşındaki Ayşe Akyüz'ün cansız bedeni yanmış halde bulundu. Durumun Jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler olayı çok yönlü soruşturmaya başladı.

KOLYESİNDEN TEŞHİS ETTİ

Talihsiz kızın cesedi kolyesinden teşhis edilirken, jandarma ailenin ifadesine başvurdu. Genç kızın babanın Mardin'de ve annenin de İzmir'de olduğu bilgisi üzerine jandarma genç kızın iki ağabeyinin şüpheli olarak ifadesine başvurdu. Ancak görgü tanıkları da iki kardeşin de olay sırasında mahallenin kahvehanesinde olduğu bilgisini verdi. Genç kızın evde yalnız olduğu sırada yangın çıkmasıyla yangına müdahale ederken hayatını kaybetmiş olabileceği de değerlendirilirken ekipler yangının kundaklanma sonucu çıktığı yönünde bulgulara rastladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER