Advocaat fena patladı: Büyük adamsan otobüste sor

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gaziantepspor beraberliği sonrası oyuncularını eleştirerek, "Siz büyük bir adamsanız gidin bu soruyu otobüse binip tek tek bütün oyunculara sorun" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Advocaat fena patladı: Büyük adamsan otobüste sor

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların sahadaki performansını eleştiren Advocaat, ”Sahaya çıkıp yürüyen ben değilim. Ben yürümüyorum. Ben sadece onlara ne yapması gerektiğini söylüyorum. Şu anda takımda bir öz güven eksikliği görüyorum. Takım olarak hepimiz zor bir süreç yaşıyoruz. Gayret gösteriyoruz ama yetmez bizim daha fazlasına ihtiyacımız var. Çok çalıştılar, saha içerisinde de çok mücadele ettiler ama belki biraz da şansa ihtiyaç vardı. Bu deplasmandan beraberlikle ayrıldık ama bu bizim için yeterli değil. Bizim için hem lig, hem Türkiye Kupası önemli. Maçın bitimine on dakika kala kaleye gidemediğimiz için oyun gidişatını gereklerinden giderek değişiklik yaptık. Bir şeyleri zorlamak istedik. Bazı ufak ve küçük pozisyonlar ürettik. Ozan ilk yarıda iyi iş çıkardı. Topla ne yapmasını bilen bir oyuncu ama ikinci yarıda Onu çok fazla sahada göremedim” dedi.

Advocaat'ı sinirlendiren soru

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER