ABD'li general geri adım attı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok sert tepki gösterdiği ABD'li general Votel'den yeni bir açıklama geldi. Votel geri adım attı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
ABD'li general geri adım attı

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası tutuklanan cuntacıların, "ABD ordusunun yakın müttefikleri" olduğunu söyleyen ABD'li General Joseph Votel'e Cumhurbaşkanı Erdoğan çok sert tepki göstermişti.

Erdoğan Votel hakkında "İnsan biraz sıkılır. Bunun kararını vermek senin haddine mi? Sen kimsin? Bir defa haddini bileceksin. Kendini bileceksin. Sen benim ülkemdeki yapılan bir darbe girişimine yönelik kalkıp bu darbe girişimini püskürten bu devlete demokrasi adına teşekkür edeceğine, tam aksine darbecilerin yanında yer alıyorsun. Zaten darbeci senin ülkende” demişti.

VOTEL'DEN YENİ AÇIKLAMA: TÜRKİYE OLAĞANÜSTÜ ÖNEMLİ BİR PARTNER

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER