Son dakika... İngiltere'de mutasyon kabusu devam ediyor...

Son dakika haberleri...İngiltere'de ortaya çıkan yeni koronavirüs mutasyonu hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Yetkililer hastane doluluk oranları ile ilgili ciddi uyarılar yaptı. Halk Noel Bayramını evinlerinde geçirmek zorunda kaldı. Bunlar olurken ülke gündemine bir iddia bomba gibi düştü, iddialara göre ülkenin en büyük koronavirüs test laboratuvarı koronavirüse yenilmek üzere ve yetkililer talep edilen test sayılarına yetişemiyor...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... İngiltere'de mutasyon kabusu devam ediyor...

İngiltere'de koronavirüs salgınında enfeksiyon seviyesi artmaya devam ediyor. Ulusal İstatistik Bürosu'nun (ONS) verilerine göre, ülke çapında 85 kişiden birisi enfekte olmuş durumda.

Open Üniversitesi'nden Prof. Kevin McConway, salgındaki bu seviyenin "endişe verici derecede yüksek" olduğunu söyledi. 18 Aralık haftasında 650 bin kişinin koronavirüs testi pozitif çıkarken bu sayı bir önceki hafta 570 bindi.

Galler'de enfeksiyon seviyesi keskin bir artışla her 60 kişiden birisi koronavirüse yakalanmış durumda. Enfeksiyon seviyesi Kuzey İrlanda'da da yükselişte. İskoçya'da ise seviye düşerek 140 kişide bir koronavirüs vakası görülüyor. Londra ise salgının merkezi konumunda.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER