15 yaşındaki çocukla para karşılığı cinsel ilişkiye giren adama 'feminist kitap' cezası

İtalya'nın başkenti Roma'da bir mahkeme, 15 yaşındaki bir kız çocuğuyla para karşılığı cinsel ilişkiye giren 35 yaşındaki bir adama 2 yıl hapsin yanı sıra, kıza "feminist" temalı kitap ve filmler alma cezası verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
15 yaşındaki çocukla para karşılığı cinsel ilişkiye giren adama 'feminist kitap' cezası

14 ve 15 yaşlarındaki iki kız çocuğunu para karşılığı cinsel ilişkiye sürükleyen bir fuhuş şebekesiyle bağlantılı davada karar önceki gün açıklandı.

Hakim Paola Di Nicola, ismi açıklanmayan 35 yaşındaki adamı, tecilsiz 2 yıl hapse mahkum etti. Adamın, küçük yaştakilerin gittiği okul ya da tesislere yaklaşması da yasaklandı.

Hakim Di Nicola, adamın para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği tespit edilen 15 yaşındaki kıza da para tazminatı yerine kitap ve film vermesine hükmetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER