Trump ailesinde kitap krizi! Yeğeninin kitabı çıkmasın diye mahkemeye başvurdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın kardeşi Robert Trump, yeğeninin yazdığı ve yakın zamanda çıkarmayı planladığı mahrem ve skandal bilgiler içeren kitabın yayımlanmasına engel olunması için mahkemeye başvurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trump ailesinde kitap krizi! Yeğeninin kitabı çıkmasın diye mahkemeye başvurdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın kardeşi Robert Trump, New York Kent Mahkemesine yaptığı başvuruda, yeğeni Mary Trump'ın "Aşırı Fazla ve Hiç Yeterli Değil: Ailem Dünyanın En Tehlikeli Adamını Nasıl Yarattı" adlı kitabının yayımlanmasının engellenmesi talebinde bulundu.

Mahkeme belgelerine göre, Robert Trump'ın avukatları, "1990'lı yılların sonunda Mary Trump'ın ve diğerlerinin, herkes aynı fikirde olmadığı müddetçe dava veya ilişkileriyle ilgili hiçbir şey yayımlamayacaklarını içeren bir uzlaşma anlaşması imzaladıklarını" iddia etti.

Belgelerde gizliliğin, uzlaşma anlaşmasının mahiyeti olduğu vurgulandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER