Oğlunun dövdüğü engelli kadından acı haber!

Karabağlar'da yaklaşık iki ay önce oğlu tarafından darbedildikten sonra hastaneye kaldırılan görme engelli kadın, yaşam savaşını kaybetti

VATAN VATAN
Oğlunun dövdüğü engelli kadından acı haber!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaklaşık iki ay önce  darbedilen 75 yaşındaki görme engelli kadın tedavi gördüğü hastanede hayatını  kaybetti.    Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 25 Temmuz'da Eskiizmir  Mahallesi'nde oğluyla birlikte yaşayan görme engelli 75 yaşındaki Görgün  Baştosun'dan haber alamayan kızları, eve gittiklerinde annelerinin darp sonucu  yaralı şekilde yattığını gördü.   Hayati tehlike kaydıyla sağlık ekiplerince İzmir Katip Çelebi  Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Baştosun, bir  süre sonra özel hastaneye sevk edildi.   Eşinden boşandığı ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen oğlu  Bekir Baştosun (50) ise gözaltına alındı.   Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen ve annesinin  düştüğünü beyan eden Bekir Baştosun, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan  çalışma sonucu tespit edilen bir görgü tanığının ifadesi doğrultusunda  çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.   Görgün Baştosun'un, yaklaşık iki aydır tedavi gördüğü hastanede dün  akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.   Baştosun'un cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli  Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER