Fenerbahçe, Öznur Kablo ile sözleşme uzattı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın Öznur Kablo ile olan isim sponsorluğu anlaşması bu sezonun sonuna kadar uzatıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe, Öznur Kablo ile sözleşme uzattı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, sözleşme uzatmayla ilgili Ülker Stadı'ndaki 1907 Tribünü'nde imza töreni düzenlendi.

Basına kapalı gerçekleştirilen törene genel sekreter Burak Çağlan Kızılhan, yönetim kurulu üyesi Metin Sipahioğlu ve Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı katıldı. Organizasyonda Fenerbahçe Öznur Kablo Başantrenörü Victor Lapena, takım menajeri Arzu Özyiğit ile takım kaptanı Tuğçe Canıtez de hazır bulundu.

Törende değerlendirmede bulunan Burak Çağlan Kızılhan, "Kadın basketbol takımımız ve Öznur Kablo arasında geçtiğimiz sezon başlayan iş birliği, yakaladığımız sinerji ile çok kısa sürede bir aile bağına dönüştü. İş birliğimiz adeta çok uzun yıllara dayanıyormuşçasına, ‘Fenerbahçe Öznur Kablo’ ismi tek bir ‘marka’ olarak algılanarak zihinlerde yer etti" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER