Kılıçdaroğlu'nun omuzunda eli olan tarikat şeyhi!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün Suriye merkezli Haznevi Tarikatı'nın 2015 yılında düzenlediği Kutlu Doğum programında çekilen görüntüleri bazı medya organları tarafından yayınlanarak adeta yaygara koparıldı. Aynı yayın organlarının CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ortaya çıkan Alevi tarikatının kadın lideri/dedesi Pir Zöhre Ana ile olan görüntüleri için sessiz kalmaları dikkatlerden kaçmadı.

GASTE24 GASTE24
Kılıçdaroğlu'nun omuzunda eli olan tarikat şeyhi!

Henüz milletvekili bile değilken, 2015 yılında Suriye merkezli Haznevi Tarikatı'nın Kutlu Doğum programına katılan ve tarikat liderinin elini öpen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün görüntüleri sosyal medyada yayılmıştı. CHP yandaşı sol medya, sanki bir suçmuş gibi lanse ederek yaygara kopardı.

BAKAN GÜL AÇIKLAMA YAPTI

Yapılan spekülasyonlar üzerine söz konusu görüntülere ilişkin Bakan Gül'den açıklama geldi.

Gül "Ülkenin her vatandaşıyla münasebetimiz olabilir. Ancak 2015 yılında çekilen bir video, o zaman milletvekili bile değildim. Peygamber Efendimiz'in Kutlu Doğum programına katıldığımız bir programdı" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA TEK KELİME ETMEDİLER!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e haksız yere saldırıp algı yaratma peşine düşen medya organları, Kılıçdaroğu'nun verdiği benzer görüntülere ise ses etmemeyi tercih ediyor. 

Aydınlık'tan Nazif Ay'ın haberine göre, CHP Gene lBaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğraflanan kadının adı, Pir Zöhre Ana...

Bu onun tarikat içindeki adı.

Bir Alevi tarikatının kadın lideri/dedesi konumunda..

"Peki kimdir bu Pir Zöhre Ana denen kişi" diye...

Pir Zöhre Ana’nın asıl adı, Süheyla olup, 15 Haziran 1957 yılında Yozgat’ın Köçekkömü köyünde doğmuş.

Sade bir vatandaşın hayatı gibi normal bir yaşam serüveni süren Süheyla Hanım, yazdığı "Cemden Gelen Nefesler" adlı kitabında belirttiği üzere, 1982’de tuhaf vizyonlar görme seanslarıyla ve para-psikolojik diye vermeye çalıştığı ruhsal deneyimlerle değişime uğramış.

İnternet arama motorlarında Pir Zöhre Ana ismini soruşturduğunuzda karşınıza, CHP rozetini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun taktığı fotoğraflara ve video görüntülerine rastlarsınız.

Fakat bu kadının yaşam öyküsünü okuduğunuzda ve söylemlerine dikkat ettiğinizde dehşete düşersiniz.

Bu tarikat dedesi kadının, bir başka tarikat lideri olan Fethullah Gülen ile benzerliklerinin bizi kaygılandıracak ve korkutacak boyutta olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.

Mesela, Fethullah gibi, Pir Zöhre Ana’nın da soyadı "Gülen"...

Mesela, Fethullah gibi, Zöhre Ana da ilkokul mezunu...

Ama her ikisinin de peşinde coşkun güruhlar bulunuyor...

Sosya medyada gündeme taşıyıp, medyada yaygara koparanların, bu olay karşısında takınacakları tavır ise merak konusu.

Kaynak: Aydınlık - Takvim

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER