Postacının ısırılarak kopan kulağı yerine dikilemedi! Şoke eden sözler...

Karaman'da köpek yüzünden çıktığı öne sürülen tartışmada Sezai Ç. (19) tarafından ısırılarak kopan postacı Onur Kızıl'ın (25) kulağı, sevk edildiği Konya'ya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ameliyatla yerine dikilmesine rağmen kan akışı olmadığı nedeniyle yeniden alındı. Olaydan sonra gözaltına alınan Sezai Ç. ise mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Postacının ısırılarak kopan kulağı yerine dikilemedi! Şoke eden sözler...

Olay, geçen cumartesi günü Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesi 155 numaralı Sokak'ta meydana geldi. 2,5 yıllık postacı Onur Kızıl, mahallede motosikletiyle posta dağıtımı sırasında  iddiaya göre terrier cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Kızıl, ayağı ile kendini korumaya çalışırken, bu sırada sahiplerinden Sezai Ç. ile tartıştı.

ISIRARAK KULAĞINI KOPARDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Sezai Ç., Kızıl'ın sağ kulağını ısırıp kopardı. Kopan kulağıyla ilk olarak Karaman Devlet Hastanesi'ne oradan da Konya'ya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilen Kızıl'ın, 4 saat süren ameliyatın ardından kulağı yerine dikildi. Ancak kan akışı sağlanamayınca yeniden çıkartıldı.   

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER