Fenerbahçe, Sevilla'dan Rony Lopes'i getiriyor! Son dakika transfer haberleri

Yeni sezon için kanat pozisyonunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de yeni hedef, Sevilla'nın Portekizli yıldızı Rony Lopes oldu...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe, Sevilla'dan Rony Lopes'i getiriyor! Son dakika transfer haberleri

Yeni sezonun kadro planlamasına start veren Fenerbahçe'de kanat oyuncusu için arayışlar da hız kazandı. Bu sezon Rodrigues, Deniz, Ferdi kanat rotasyonundan neredeyse hiç verim alamayan, Moses ile de yollarını ayıran yönetim iki kaliteli yıldız transfer etmek istiyor.

Gelen bilgilere göre listenin ilk sırasına Sevilla'dan Rony Lopes alındı... Portekizli yıldız sezon başında Monaco'dan transfer edildi.

Sevilla'nın 25 milyon euro ödeyerek aldığı Rony Lopes beklentilerin çok altında kaldı. Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe yönetimi, 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER