Amber Heard'ün dedektif tuzağı

Johnny Depp ile Amber Heard'ün boşanmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen sular durulmuyor. Yeni bir iddiaya göre Heard, Depp’i karalayacak deliller toplaması için dedektif tutmuş.

POSTA POSTA
Amber Heard'ün dedektif tuzağı

ABD’li oyuncu Johnny Depp (56) ile oyuncu Amber Heard (33), 2015’te evlenmiş, 17 ay sonra boşanmıştı. İkili arasındaki sular, aradan geçen süreçte durulmadı. Heard, 2016’da şiddet gördüğü iddiasıyla polise başvurmuştu. Depp, Heard’ün vücudundaki darp izlerinin makyaj olduğunu öne sürmüştü.

Amber Heard'ün dedektif tuzağı - Resim : 1

Ters tepti

Depp, süreçte yalanlar söylediği ortaya çıkan Heard’e 50 milyon dolarlık itibar davası açmıştı. ABD’li dedektif Paul Barresi, kendisini Heard’ün dedektif olarak tuttuğunu, sinema dünyası ve yakın çevrelerinden Depp’i karalayacak deliller toplaması için 100 kişiyle görüştüğünü açıkladı. Barresi, “Ama kimse Depp hakkında kötü bir söz söylemedi” dedi.

Amber Heard'ün dedektif tuzağı - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER