Sivasspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Sivasspor Ankaragücü maçı bugün oynanacak. Futbolseverler, ‘Sivasspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?’ sorularına yanıt arıyorlar. Sivasspor Ankaragücü maçı 27 Eylül’de Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda yapılacak. İşte karşılaşmaya dair detaylar

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sivasspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Sivasspor Ankaragücü maçı için geri sayım başladı. Süper Lig 2020-2021 Sezonu’nun 3. hafta maçında bugün DG Sivasspor sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Maç BeIN Sports 2’den canlı olarak yayınlanacak.

SİVASSPOR ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Sivasspor Ankaragücü maçı 27 Eylül’de saat 16.00’da başlayacak. Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan Sivasspor Ankaragücü maçı BeIN Sports 2’den canlı olarak yayınlanacak. Mücadelede hakem Arda Kardeşler görev alacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER